Tuesday, January 4, 2011

Demam lagi...

Untuk kesekian kalinya aku demam lagi malam tadi....dari bulan lepas aku ni asyik demam baik then demam lagi baik lagi pastuh demam lagi n baik lagi....Dalam masa sebulan ni dah 3 kali aku pergi klinik. Makan ubat baik then habis ubat demam balik...makan ubat lagi...baik...demam lagi...huhuhuuuuu...

Ya Allah tolonglah...berikanlah aku kesihatan yang baik....sembuhkan aku daripada segala penyakit...Amin...
Terima kasih kerana membaca. Have a good day!

2 comments:

cik kodok said...

demam rindu ke apa ni kak aida hehe.

MC la buat beberapa ari.. lepak kat umah!


By the way----> amboi kak aida, ada blog tp xpenah bgtau sy pong.. smpai ati :-(
mai lah klik FOLLOW kat blog sy kekeke.

Aida Salleh said...

ishh cik kodok ni...rindu kat saper plak...ni demam bebetul tau...huhuhuuu...akak mc dah last week.awal tahun malas nak cuti2 ni keje banyak...huhuuu..

pasal blog ni ala camner nak cakap...seganlah...bukan ada aper pun...apa2pun thanks ek sudi jengok...jengoklah selalu...blog awak mmg akak selalu terjah...tapi silent reader jelah...hehehe...akak dah FOLLOW dah...awak taknak follow akak? heheheh