Menu di pagi raya. Semua dimasak sendiri (kecuali lemang) oleh tukang masak profesional (siapa lagi kalau bukan mak aku lah) dengan dibantu oleh 5 orang assistant (4 anak perempuan dan seorang menantu perempuan) yang juga profesional.hehheheeee.....
 |
| Rendang Ayam |
 |
| Sambal Goreng Jawa |
 |
| Kuah Kacang dengan Perut |
 |
| Sambal Sotong Kering |
 |
| Kuah Lodeh |
 |
| Ayam Masak Kurma |
 |
| Udang Goreng Bersantan |
 |
| Lemang |
 |
| Ketupat |
 |
| Lontong Jawa |
 |
| Rendang Campur - Daging, Paru & Limpa |
Menu yang tiada dalam gambar -
Ayam Goreng dan Kuah Kacang Biasa. Tahun ni kekurangan satu menu iaitu ketupat daun palas. Sebab tak buat - MALAS...hehehehehe.Tipu je sebenarnta mak aku yang kata tahun ni tak payah buat ketupat palas lah so kitaorang anak-anak ni mengikut je lah.
Terima kasih kerana membaca. Have a good day!
No comments:
Post a Comment