Monday, November 9, 2009

Timbangan Pertama

Salam all...

Korang sure terfikir2 apa bendalah timbangan pertama tu kan?hehheheee...kan aku ada cakap aritu aku baru memulakan gaya hidup sehat...hehhehe...last week aku tak makan nasi n benda2 berat sgt...aku makan roti, sayur , n lauk2 skit je n aku lebihkan buah-buahan.

Selain tu aku gak dah mulakan exercise dengan kawalan ketat adik bongsu aku mohd acu adik azree...hehehhe...cycling 30 min pastu ada lah senaman2 lain yg mmg menyakit dan menyeksakan aku...tapi sbb instructor aku garanglah jugak wpun dia kecik je aku kenelah buat...kalau tak buat nanti dia membebel...huhuhuu...tapi berkat susah payah aku tu, malam tadi aku bleh senyum skit sbb aku berjaya mengurangkan berat aku sebanyak 1.5 kg...skit je tapi at least kurang lah kan...(ayat menyedapkan ati sendiri)...matlamat tak tercapai sebenarnya so instructor kata kene double up lagi...itupun kalau nak capai matlamat 3 bln aku lah...Mana boleh tak capai matlamat...ubah cara keje dan jangan ubah matlamat...u can do it da....go go go.....
Terima kasih kerana membaca. Have a good day!

4 comments:

SyahNas80 said...

wah.. ada blog taknak bagitau huhu... baru tau kak aida ada blog... leh ar terjah..

Aida Salleh said...

ala anas, baru start membloging lah...tu pun kadang update kadang tak...heheheheh...selalu selalulah terjah ya...:)

SyahNas80 said...

yup.. selalu pun terjah ni hehe

Aida Salleh said...

tengkiu dik...muahhh...hehehhehe..tinggalkan lah jejak kaki selalu...:)