Friday, May 22, 2009

Malang Tidak Berbau...Huhuhuhuuu..


Apakah ini? Inilah namanya tiang umah berbalut simen.Huhuhuuu....
Ni lah rupa kaki aku lepas ditimpa musibah pada 6 Mei 2009 yg lalu. Kaki aku termasuk dalam lubang masa otw nak balik dari tengok mak aku kat spital....huhuhuuu....ni lah akibatnya jalan atas rumput tak pandang jalan bebetul...aku boleh tak perasan ada lubang kat situ....baik punye jalan ngan kasut 2 inci aku tu tup2 termasuk dalam lubang....terus takleh nak angkat nak pijak semua...
Nasib baik abah ngan adik aku ada kat spital gak so diorg lah tolak aku ngan wheel chair (merasa aku dok atas wheel chair...huhuhuu) masuk kete terus gi emergency....jumpa doc terus disimennya kaki aku....doc kata tak patah tapi kene simen gak biar tak banyak gerak....maka secara rasminya dapatlah aku dok tenang2 kat rumah seminggu lebih....
masa seminggu tu aku habiskan dengan meneman anak buat aku tengok Wonder Pet...hehehehee...Apa yang penting KERJSAMA...ihiksss...

Terima kasih kerana membaca. Have a good day!

6 comments:

Diana Sulaiman said...

hai.. salam kenal gak... kite penah jupe kan? hehehe...
anyway.. selamat merehatkan diri la yek... take care...

DeanPieen said...

hai diana! a'ah kita penah jumpa kat dbp...masa tu u ngah sarat....tak sangka ingat...hehhehehe....

aemy yg cute said...

dh kurang tempang nye pin???

moga cepat sembuh ek

DeanPieen said...

dah makin segak dah ...hehhehehe...tapi sakit lagi sebenarnye....masa solat lah terasa seksanya....huhuhuu

CheeJa@Nizah said...

woii Aida.. hang ni accident pun x bagitau.. amenda lar.. camneler bleh masuk lubang tu..

DeanPieen said...

ni kira bagi tau lah che ja...aku segan lah wei...uhukss....
aku tak perasan masa jalan atas rumput tu....jalan punye baik tak sedar ada lubang tu yg jadi kes tu...tak pasal2 p emergency terus...hehhehehee