Monday, August 15, 2011

Keterujaan Terlampau...:-)

Aku sedang mengalami keterujaan terlampau malam ni. Sebabnya tadi aku terjumpa jejaka idaman Malaya yang sekian lama menjadi pujaan hati aku. The most hansome man in Malaysia. :-)  Ni lah mamat yang aku jumpa tadi

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Pic: Credit to www.hans-isaac.com

HANS ISAAC

Sungguh melampau aku kan? Jumpa Han Isaac pun boleh teruja melampau. belum lagi jumpa Keanu Reeves, David Beckham, Rafael Nadal, Roger Federer, Tom Cruise etc....hehehehhe....

Aku jumpa dia masa aku dekat gym semalam. Aku baru lepas warm up masa tu. Sementera tunggu Ammar (Mr. Trainner) aku sembang dengan budak PT  sorang tu (alamak aku lupa nama dia). Dia yang bagi tau aku Hans ada kat belakang aku (not so belakang betullah...tapi dekat2 belakanglah), atas trademill. My Godddddddd.....Aku jadi tak tentu arah plak...heheheh....Tapi yang aku geram dak PT tu boleh cakap 'alah akak ni....macam bangla jual carpet tu pun akak kata hensem'....ishhhh tak patut sungguh tau....huhuhuuu...

Baru aku nak tengok-tengok dia, Ammar sampai ajak naik atas untuk weight exercise plak. Alaaaaaaaaaa...tak dapat tengok Hans. Tapi yang buat aku rasa cam bodo skit, aku boleh tersenyum sorang2 masa workout ngan Ammar tu...Hahahhahaa....Ammar pun pelik. Aku citerlah kat dia aku nampak Hans kat bawah. Pastu aku citer gak pasal dak PT kat bawah kata dia macam bangla jual karpet. Ammar bleh pulak cakap 'taklah...hansome skit je dari bangla jual carpet". pastuh siap cakap hans boroi lagi tu...Tapi ada aku kisah? alaaaa diorang semua ni dengki jeles iri hati je tau dengan kehenseman Hans Isaac. hahahhaaa....

Pastu masa aku tengah workout tu aku nampak dia naik atas....perghhh...aku pun apa lagi dok pandang je dia (dari jauhlah ya)...Siap soh trainer dok tepi skit sebab aku tak nampak dia. Melampau giler kan? hahahahhaa......

Bila fikir-fikir balik pasal perangai aku tu aku jadi malu plak. Malu siot dengan Ammar. Mesti dalam hati dia kata "ishhh macam jakun je aida ni"...hahahhahahaha.....Tapi nak buat macam mana....semua tu tindakan luar kawal...hahahhahahaaa......

Masa aku turun bawah balik untuk kardio n warm down, PT tadi tu bagi tau aku Hans dah balik. Issshhhhh cepatnya dia balik. Tapi PT comel tu kata Hans mmg selalu datang. Macam hari2 jugaklah. Tapi camne aku boleh tak perasan ni? ishhhh lepas ni mata kene lebih tajam nampaknya...hehehehhe....



Terima kasih kerana membaca. Have a good day!

3 comments:

Basya said...

pergh pergh pergh....hans isaac tuh!hehehe.lain kali snap pic tau kak eda!kuikuikui:p

Ummu Madihah said...

pasni tentu lebih bersemangat buat workout!

Aida Salleh said...

akmal - takleh snap...malu..hehehe

kak shima - hehehehee.....