Wednesday, January 16, 2013

Musykil

Musykil betul kenapa tak boleh upload gambar ni? Arghhhhh...tensionnnnnn....


Terima kasih kerana membaca. Have a good day!

3 comments:

Ummu Madihah said...

Salam Da,

Akak rasa ini sama kes ngan yang Mohaini (Peny. Bhs)alami x lama dulu. Kemungkinan besar quota utk upload gambar dah habis. Kalau nak upload lagi kena bayar dah. Itu yg dia kena buka blog siri kedua. Cuba tanya dia. Akak belum alami lagi setakat ni, mungkin sbb akak reduce saiz gambar, edit dulu sblm upload. Tp lama2 pun akan kena jugak tu.

dekdaa said...

Wah dah tukar layout gamba katun!

Haaa saya buka blog baru sebab storage dah limit daaaa :P

Kak Monie said...

Lama tak singgah - orang tu dah pindah rumah 3 tahun dah!